Meniu

Un mediu de lucru sigur și curat

Servicii de colectare a deșeurilor croite pe nevoile companiilor

Companiile au diferite nevoi de servicii de colectare a deșeurilor, în funcție de domeniul de activitate, numărul de angajați etc.

De aceea, consilierii noștri îți pot crea un program personalizat de preluare a deșeurilor astfel încât să respecți mediul înconjurător și să îți poți desfășura activitatea într-un spațiu curat, sănătos și sigur.

Servicii de calitate la prețuri competitive.

Contactează-ne acum!

Recipiente precolectare deșeuri

Recipiente potrivite pentru orice tip de deșeu

În regim de închiriere, îți oferim în cel mai scurt timp recipientele noastre, de cea mai bună calitate, realizate din polietilenă, material rezistent împotriva razelor UV, infra-roșu și temperaturilor extreme, sau din metal.

Soluții care să te avantajeze:

  • recipiente de 60 l pentru birouri, spații administrative etc.
  • recipiente mari de 0,12 pana la 1,1 mc, în funcție de nevoile companiei tale
  • containere de diverse capacitati 24-28-32 mc, pentru agenții economici care generează cantități mari de deșeuri similare celor menajere (reciclabile/biodegradabile/reziduale)

Colectare deșeuri voluminoase

Scapă ușor de toate deșeurile voluminoase!

Vrei să scapi de deșeurile voluminoase care nu pot fi preluate de o autogunoieră compactoare?

  • Mochete
  • Obiecte de mobilier
  • Uși
  • Obiecte de uz sanitar etc.

Adică orice obiecte de dimensiuni mari care te încurcă și de care vrei să scapi cat mai repede.

Contactează-ne și stabilim de comun acord data la care le vom ridica!

Atenție:

  • Este important să scoți deșeurile exact în locul de unde se colectează în mod uzual deșeurile menajere.
  • Nu le lăsa în spatele porțîi sau în orice alt mod care ar limita posibilitățile de ridicare ale acestora.
  • Nu așeza deșeurile voluminoase sprijinite de copaci sau în imediata apropiere a gardului sau automobilelor.

Sună la numărul de Dispecerat și un consilier IRIDEX GROUP SALUBRIZARE îți va oferi toate detaliile legate de contractarea serviciului de Colectare deseuri voluminoase!

  • 0241.979 – jud. Constanța
  • 0242.979 – jud. Călărași
  • 0251.979 – jud. Dolj

Colectare deșeuri rezultate din construcții și demolări

Ai un șantier în lucru care generează deșeuri?

Deșeurile provenite din construcții ridică probleme grave în România, deoarece autoritățile locale nu pot controla fenomenul depozitelor ilegale: avem câmpuri pline de moloz și alte resturi de materiale de construcții.

Știai că?

Depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor din construcții poate produce consecințe greu de remediat, iar recuperarea unui sol contaminat poate dura pana la 30 de ani!

De ce să contribui la distrugere când poți scăpa de aceste deșeuri simplu și sănătos?

Important:

Noi ne ocupăm de valorificarea unei părți cât mai importante din deșeuri și îți punem la dispoziție documentele doveditoare.

Conform art. 17 (7) din OUG. Nr. 92/2021 aveți obligația să gestionați deșeurile din construcții și renovări, astfel încât să dovediți valorificarea unui procent de minim 70% din masa cantității de deșeuri.

Dacă ai un șantier în lucru care generează:

  • Deșeuri de tip moloz cărămizi, beton, pietre, pământ, materiale ceramice, țigle, asfalturi, materiale grele
  • Deșeuri de tip alte materiale rezultate din amenajări și reabilitări ale imobilelor - cherestea, materiale de pavaj, materiale pentru izolație, sticlă, gips carton, carton și metal, cabluri etc.

Îți oferim soluții complete de colectare, transport, tratare și eliminare, inclusiv recipiente dimensionate, conform nevoilor:

Sacii de hârtie cu inserție de material plastic având capacitatea de 50 kg oferiți în sistem PRE-PAID

Benele metalice de tip Abroll cu capacitatea de 16 m³ până la 20 m³ pentru lucrări de amenajare interioară și/sau exterioară din care rezultă cantități mari de deșeuri. Pot fi folosite pentru colectarea pământului rezultat din excavări sau pentru deșeurile de tip moloz. Iar dacă ai nevoie, poți să ne soliciți și un utilaj pentru încărcat pământul sau molozul în bene.

Skip-containerul metalic cu capacitatea de 3 m³ sau 12 m³ este varianta optimă în cazul cantităţilor medii de deşeuri din construcţii şi demolări. Se pot folosi separat, atât pentru moloz, cât şi pentru alte materiale uşoare rezultate din această activitate.

Benele metalice de tip Abroll cu capacitatea de 20 m³ până la 30 m³ pentru deșeuri de tip alte materiale uşoare rezultate din lucrări de anvergură de construcții, amenajări și reabilitări ale imobilelor.

Ce trebuie să faci?

Sună la numărul de Dispecerat și un consilier IRIDEX GROUP SALUBRIZARE îți va oferi toate detaliile legate de contractarea serviciului de Colectare deșeuri voluminoase!

  • 0241.979 – jud. Constanța
  • 0242.979 – jud. Călărași
  • 0251.979 – jud. Dolj

Recipiente colectare deșeuri din construcții și demolări

La noi găsești orice tip de recipient care să te ajute în precolectarea deșeurilor!

În funcție de nevoile afacerii tale, îți putem oferi diverse tipuri de recipiente, ce pot fi dispuse în aproape orice locație dimensionata corespunzător accesului facil și în siguranță al autospecialelor, astfel:

Sacii de hârtie cu inserție de material plastic având capacitatea de 50 kg oferiți în sistem PRE-PAID.

Benele metalice de tip Abroll cu capacitatea de 16 m³ până la 20 m³ pentru lucrări de amenajare interioară și/sau exterioară din care rezultă cantități mari de deșeuri. Pot fi folosite pentru colectarea pământului rezultat din excavări sau pentru deșeurile de tip moloz. Iar dacă ai nevoie, poți să ne soliciți și un utilaj pentru încărcat pământul sau molozul în bene.

Skip-containerul metalic cu capacitatea de 3 m³ sau 12 m³ este varianta optimă în cazul cantităţilor medii de deşeuri din construcţii şi demolări. Se pot folosi separat, atât pentru moloz, cât şi pentru alte materiale uşoare rezultate din această activitate.

Benele metalice de tip Abroll cu capacitatea de 20 m³ până la 30 m³ pentru deșeuri de tip alte materiale uşoare rezultate din lucrări de anvergură de construcții, amenajări și reabilitări ale imobilelor.

Salubrizare stradală

Curățenia înseamnă progres și respect

Ne dorim străzi curate, un mediu pe care să îl protejăm și să îl valorizăm. Curățenia înseamnă progres și respect. Pentru oameni, afaceri.

Utilajele, autospecialele și personalul IRIDEX GROUP SALUBRIZARE întrețin curățenia prin:

Măturat manual sau mecanizat

  • Îndepărtăm deșeurile și praful de pe străzi.
  • Protejăm mediul prin reducerea cantității de poluanți (frunze, sedimente, praf, noroi etc.), care ar putea bloca sistemul de scurgere al apei în rigole sau blocarea sistemului de canalizare.
  • Tehnica de măturare este gândită astfel încât să minimizeze cantitatea de poluanți toxici, folosind atât echipamente de măturat mecanic, care curăță drumurile și trotuarele, cât și personal care efectuează aceste lucrări manual în zonele în care este necesar.
  • Echipamentele noastre au un impact minim asupra mediului, folosind aspiratoare și vehicule eficiente și cât mai puțin poluante. Folosind sistemul de filtrare prin apă a prafului și sistemul de regenerare a aerului, automăturătoarele împiedică reintrarea în mediu a aerului poluat.

Răzuit trotuare, borduri, rigole manual sau mecanizat

  • Îndepărtăm prin răzuire noroiul, nisipul, praful, deșeurile vegetale sau alte depuneri de pe suprafețe de tip rigolă, borduri, pavaje etc. Aceste materiale acumulate în rigole conduc la deteriorarea pavajului prin blocarea drenării apei, costurile de refacere a suprafeței asfaltice sau a betonului fiind considerabil mai mari decât cele necesare unei minime întrețineri.
  • De asemenea, aceasta operațiune este necesară în cazul în care trebuie efectuate lucrări de vopsire a bordurilor și de realizare a marcajelor rutiere.

Stropit - spălat manual sau mecanizat

  • Dispersăm apa pe suprafețele de circulație, spațiile de odihnă și de agrement, pe suprafețele din interiorul incintelor private, manual sau mecanizat, cu ajutorul unor instalații specializate, în scopul evitării formării prafului.
  • Spălatul suprafețelor de circulație se execută manual sau mecanizat, cu instalații speciale, folosindu-se apa, cu sau fără soluții speciale de curățare, în vederea îndepărtării diverselor depuneri și a prafului de pe străzi, trotuare, alei, incinte private.

Deszăpezire

Facem ca iarna să fie mai ușoară!

Vehiculele noastre dar și echipamentele folosite pentru deszăpezire sunt moderne, cu un impact minim asupra mediului, echipate corespunzător cu pluguri și lame de zăpadă profesionale.

Dispunem de vehicule de rezervă pentru a acoperi eventualele avarii. Putem interveni și cu personal specializat, dotat cu freze manuale și lopeți pentru îndepărtat zăpada.

Prin aplicarea unor procedee manuale sau mecanice, realizăm un grad bine determinat de deszăpezire a suprafețelor de circulație, a parcărilor, trotuarelor, sau oricăror alte suprafețe.

Pentru prevenirea și combaterea poleiului și/sau gheții acționăm prin răspândirea de produse chimice: clorura de sodiu, clorura de calciu, în stare granulară sau soluție, ori în amestec de materiale granulare (nisip, zgură).

Împrăștierea materialului antiderapant se efectuează cu echipamente mecanizate, existând posibilitatea, pentru locațiile care nu permit accesul și acționarea cu utilaje și autospeciale, să intervenim cu personal dotat cu răspânditoare manuale pentru împrăștiat material antiderapant (solid) și razuri.

Acumulările de zăpadă de la marginea drumului nu reprezintă o problemă pentru noi! Folosim utilaje speciale pentru încărcat zapada în autospeciale și o transportăm în afara localității, în locurile indicate de către reprezentanții administrației locale.

Serviciile noastre de deszăpezire includ:

  • Deszăpezire manuală;
  • Împrăștiere manuală de material antiderapant;
  • Pluguit (deszăpezire mecanizată);
  • Împrăștiere mecanizată de material antiderapant;
  • Încărcare și transport zăpadă.

Tratare și eliminare deșeuri

Managementul integrat al deșeurilor

La Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din localitatea Costinești gestionăm anual o cantitate de peste 100.000 tone deșeuri nepericuloase, dintre care amintim:

  • Deșeuri municipale amestecate (deșeuri menajere)
  • Deșeuri biodegradabile
  • Deșeuri din construcții și demolări
  • Deșeuri stradale
  • Deșeuri de ambalaje (reciclabil)
  • Deșeuri nepericuloase de la alte instalații de tratare a reziduurilor

La Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din localitatea Mihai Bravu, Județul Tulcea gestionăm anual o cantitate de peste 25.000 tone deșeuri nepericuloase, dintre care amintim:

  • Deșeuri municipale amestecate (deșeuri menajere)
  • Deșeuri stradale
  • Deșeuri nepericuloase de la alte instalații de tratare a reziduurilor