Meniu

Despre noi

Ce poate fi mai important decât sănătatea, siguranța și bunăstarea comunității în care trăim?

Din 2008, IRIDEX GROUP SALUBRIZARE, companie membră a Grupului IRIDEX, oferă servicii integrate de management al deșeurilor pentru persoane fizice și pentru companii.

Confruntându-ne cu provocări de mediu tot mai mari, în fiecare zi, acționăm în sprijinul clienților și al partenerilor noștri pentru a furniza servicii esențiale care protejează și cresc calitatea vieții.

Promovând și implementând comportamente responsabile, tehnologii tot mai eficiente și soluții inovative, IRIDEX GROUP SALUBRIZARE este dedicată comunităților în care activează, creând premisele unei vieți mai bune, mai curate, mai sigure, contribuind la creșterea gradului de civilizație și confort.

Misiunea IRIDEX GROUP SALUBRIZARE

Cu rădăcini puternice în comunitate, misiunea noastră este de a proteja mediul în care trăim printr-o gestionare responsabilă și sustenabilă a deșeurilor, contribuind la o calitate a vieții mai bună și la conservarea resurselor pentru generațiile viitoare.

Viziunea IRIDEX GROUP SALUBRIZARE

Viziunea noastră este de a deveni compania preferată de salubrizare a românilor, diferențiindu-ne prin calitatea serviciilor, tehnologii și soluții pentru un mediu durabil, protejând generațiile viitoare.

Valorile IRIDEX GROUP SALUBRIZARE

Valorile IRIDEX GROUP SALUBRIZARE modelează toate acțiunile noastre. Ele sunt credințele care ne ghidează în tot ceea ce facem, care formează baza culturii companiei și influențează modul în care interacționăm cu clienții, angajații, comunitatea și mediul înconjurător.

Valorile IRIDEX GROUP SALUBRIZARE

  • Respect – este o valoare fundamentală a IRIDEX GROUP SALUBRIZARE: respect pentru mediu, comunități și clienții noștri, respect pentru angajații noștri, pentru angajamentele asumate.
  • Integritate - indiferent în ce loc ne desfășurăm activitatea, acțiunile noastre sunt întotdeauna ghidate de reglementările legale și de principiile etice și morale pe care echipele de management și angajații noștri le respectă în permanență.
  • Calitate – asigurăm calitatea serviciilor noastre prin standardele și procedurile implementate.
  • Responsabilitate socială – ne implicăm și inspirăm comunitățile, sprijinim proiecte și inițiative care cresc calitatea vieții și generează schimbări în bine. Împărtășim expertiza noastră cu organizațiile din sectorul privat și public pentru a adăuga valoare și pentru a le ajuta să participe la economia circulară.
  • Eficiență - Furnizăm servicii de salubrizare eficiente și la costuri corecte pentru clienții noștri.
  • Transparență – suntem transparenți în tot ceea ce înseamnă activitățile noastre.

1K +

Angajați

207 Mil Lei +

Cifră de afaceri

190 +

Municipii, orașe si comune deservite

300,000 to/an

Tone deșeuri colectate