Meniu

Iridex Group Salubrizare continuă distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor în perioada 31 Mai – 04 Iunie

30.May.2021

Iridex Group Salubrizare continuă săptămâna care urmează, în municipiul Craiova, distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor pentru persoanele fizice care locuiesc la case. Distribuirearecipientelor de colectare a deșeurilor către locuitorii orașului Craiova care locuiesc la case, se va realiza astfel:

Luni, 31.05.2021:Str. Viilor (de la intersectia cu Toamnei pana la intersectia cu Aleea 1 Bucegi), Str. Teilor (de la intersectia cu Aleea 7 Teilor pana la intersectia cu Carpenului), Str. Fermierului (de la Nr. 1 pana la Nr. 70), Aleea 1,2 Poligonului, Str. Poligonului (de la intersectia cu Brestei pana la Aleea 4 Poligonului), Str. Aeroclubului, Aleea Dr. Marcovici, Str. Dr. Marcovici, Str. Caraiman, Str. Prelungirea Bechetului, Str. Rarau, Str. General Gheorghe Magheru (de la intersectia cu Anul 1848 pana la Nr. 73;104), Str. Udriste Nasturel, Str. Dimitrie Cantemir, Str. Costache Negruzzi, Str. Cristian Tell, Str. Infanteriei, Str. Cavaleriei;

Miercuri, 02.06.2021: Str. Centura de Nord, Str. Merisorului (de la Centura de Nord spre exteriorul orașului), Str. Plopului (de la Centura de Nord spre exteriorul orașului), Str. Stejarului (de la Centura de Nord spre exteriorul orașului), Str. Teilor (de la Centura de Nord spre exteriorul orașului), Str. Trandafirului (de la Centura de Nord spre exteriorul orașului), Str. Agrisului, Aleea 2 Toamnei, Aleea 2 Drumul Cornesului, Str. Maslinului, Str. Teilor (de la intersectia cu Carpenului pana la intersectia cu Centura de Nord), Str. Fermierului (de la Nr. 70 la Nr. 140), Str. Poligonului (de la intersectia cu Aleea 4 Poligonului pana la Constantin Gherghina), Aleea 1 Nicolae Romanescu, Aleea Dunarii, Calea Dunarii, Str. Bistritei, Str. Dorna, Str. Tisa, Aleea General Gheorghe Magheru, Str. General Gheorghe Magheru (de la Nr. 73;104 pana la intersectia cu Imparatul Traian), Str. Privighetoarei, Str. Alecu Russo, Aleea 6 Brestei, Str. Cernele (de la intersectia cu Brestei pana la intersectia cu Aleea 1 Cernele);

Joi, 03.06.2021:Aleea 3,4,5,6 Trandafirului, Str. Fazanului, Str. Deceneu, Str. Stefan Luchian, Aleea Teilor, Str. Prelungirea Teilor, Str. Fermierului (de la Nr. 140 pana la Nr. 210), Aleea 3,4 Poligonului, Str. Noua, Aleea Matei Basarab, Str. Cindrelu, Str. Ciucas, Str. Felix Aderca, Str. Harghita, Str. Horezului, Str. Matei Basarab, Str. Sfintu Dumitru, Aleea Carol I, Str. Narciselor, Bld Carol I (de la intersectia cu Calea Bucuresti pana la intersectia cu Bld. Dacia pe sensul de mers), Aleea 1 Cernele, Str. Cernele (de la intersectia cu Aleea 1 Cernele spre Constantin Gherghina);

Vineri, 04.06.2021: Str. Navodari, Str. Gheorghe Doja, Str. Fermei, Str. Pelinului, Str. Fermierului (de la Nr. 210 pana la Pelendava), Str. Dorobantilor, Str. Strungarilor, Str. Cicoarei, Bld. Ilie Balaci (de la intersectia cu Bucovat pana la intersectia cu Raului), Str. Olanesti, Str. Porumbitei, Aleea Elena Teodorini, Bld. 1 Mai, Str. Theodor Aman, Str. Gheorghe Baritiu, Str. Jean Negulescu, Bld. Carol I (de la intersectia cu Bld. Dacia pana la intersectia cu Calea Bucuresti pe sensul de mers), Str. Constantin Gherghina.

Distribuirea recipientelor se va realiza individual de către echipajele noastre, în dreptul fiecărui imobil, pe baza actului de identitate și a informațiilor privind proprietarul casei și numărul de persoane care locuiesc la adresă.Persoanele care nu sunt găsite acasă pentru preluarea pubelelor, sunt rugate să sune la numărul de dispecerat 0251.979 în intervalul orar 8:00 – 17:00, pentru a reprograma o vizită din partea echipei Iridex Group Salubrizare.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu recipientele de deșeuriși un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie precolectate în recipientele primite și cum se precolectează corect aceste deșeuri.

Programul de distribuire, pe străzi, va fi anunțat săptămânal, cu câteva zile înainte de predarea recipientelor, prin diferite mijloace de comunicare: pliante distribuite la fiecare casă, comunicate de presă și anunțuri postate pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul propriu www.iridexsalubrizare.ro.