Meniu

Iridex Group Salubrizare a început prestarea serviciului de colectare separată și transportul separat al deșeurilor

29.Jul.2021

Începând cu data de 01.07.2021, Iridex Group Salubrizare a început prestarea serviciului de colectare separată și transportul separat al deșeurilor din Municipiul Craiova.

Iridex Group Salubrizare consideră că deșeurile în cantități mari existente pe platformele din zonele de blocuri, datorită necolectării în perioada anterioară preluării serviciului de salubrizare, reprezintă o situație necesar a fi rezolvată în regim de urgență, cu profesionalism și implicare.


De aceea, Echipele Iridex Group Salubrizare a lucrat în weekendul 3-4 Iulie cu tot personalul alocat și personal suplimentar, ajungând la 17 utilaje plus personal, pentru a curăța platformele de colectare din zonele de locuințe de deșeurile neridicate în săptămânile anterioare intrării în operare. Depunem toate eforturile astfel încât această deficiență să fie remediată în cel mai scurt timp posibil.

Mai mult, datorită stării avansate de degradare a containerelor de la platformele de colectare, Iridex Group Salubrizare a comandat și va achiziționa în regim de urgență recipiente suplimentare pentru înlocuirea celor improprii utilizarii, astfel încât infrastructura să poată fi utilizată în mod corespunzător în această perioadă intermediară, până la intrarea în operare a containerelor îngropate.

Pentru a menține curățenia platformelor de colectare a deșeurilor, locuitorii Municipiului Craiova sunt rugați să nu depoziteze deșeuri voluminoase sau din reamenajări lângă recipientele de colectare a deșeurilor menajere, ci să utilizeze serviciile dedicate colectării deșeurilor voluminoase și a deșeurilor rezultate din reamenajarea locuințelor. Aceste deșeuri se colectează pe bază de comandă/contract invidual, iar Iridex Group Salubrizare vă pune la dispoziție recipientul potrivit pentru colectarea cantității și tipului de deșeu generat (saci sau abroll). Pentru contractare vă rugăm să sunați la nr. de dispecerat 0251.979 iar un reprezentant va reveni cu toate detaliile necesare în vederea încheierii contractului

Pentru orice informație/sesizare legată de prestarea serviciilor de către Iridex Group Salubrizare, sau orice solicitare privind serviciile de colectare deșeuri, va fi la dispoziția dumneavoastră numărul de dispecerat 0251.979, sau adresa de e-mail dispecerat@iridexsalubrizare.ro .

Și nu uitați: nu toate deșeurile sunt gunoaie, iar reciclabilele sunt o resursă care poate fi recuperată, reutilizată și reintegrată în economie!