Recipiente precolectare deșeuri din construcții și demolări

Funcție de necesitățile dumneavoastră vă putem oferi diverse tipuri de recipiente, ce pot fi dispuse în aproape orice locație dimensionată corespunzător accesului facil și în siguranță al autospecialelor, astfel:

Sacii de hârtie cu inserție de material plastic având capacitatea de 50 kg, oferiți în sistem PRE-PAID, numai buni atunci când vrei să îți renovezi apartamentul.

Skip-containerul metalic cu capacitatea de 3 m³ sau 12 , este varianta optimă în cazul cantităţilor medii de deşeuri din construcţii şi demolări. Se pot folosi separat, atât pentru moloz, cât şi pentru alte materiale uşoare rezultate din această activitate.

Benele metalice de tip Abroll cu capacitatea de 16 m³ până la 20 m³, pentru lucrări de amenajare interioară și/sau exterioară din care rezultă cantități mari de deșeuri. Pot fi folosite pentru colectarea pământului rezultat din excavări sau pentru deșeurile de tip moloz. Iar dacă ai nevoie, poți să ne soliciți și un utilaj pentru încărcat pământul sau molozul în bene.

Benele metalice de tip Abroll cu capacitatea de 20  până la 30 m³, pentru deșeuri de tip alte materiale uşoare rezultate din lucrări de anvergură de construcții, amenajări și reabilitări ale imobilelor.

Înapoi