Deszăpezire

Vehiculele noastre, precum și echipamentele folosite pentru deszăpezire, sunt moderne, cu un impact minim asupra mediului, echipate corespunzător cu pluguri și lame de zăpadă profesionale. La fel de important este faptul că dispunem de vehicule de rezervă pentru a acoperi eventualele avarii. Funcție de cerințele dumneavoastră, putem interveni și cu personal specializat, dotat cu freze manuale și lopeți pentru îndepărtat zăpada.

Prin aplicarea unor procedee manuale sau mecanice, realizăm un grad bine determinat de deszăpezire a suprafeţelor de circulaţie, a parcărilor, trotuarelor, sau oricăror alte suprafețe pe care doriți să le curățăm.

Pentru prevenirea și combaterea poleiului și/sau gheții acționăm prin raspândirea de produse chimice: clorură de sodiu, clorură de calciu, în stare granulară sau soluţie, ori în amestec de materiale granulare (nisip, zgură). Împrăștierea materialului antiderapant se efctuează cu echipamente mecanizate (sărărițe), existând însă posibilitatea, pentru locațiile care nu permit accesul și acționarea cu utilaje și autospeciale, să intervenim cu personal dotat cu răspânditoare manuale pentru împrăștiat material antiderapant (solid) și razuri.

Nici acumulările de zapadă de la marginea drumului nu reprezintă o problemă pentru noi. Folosim utilaje speciale pentru încărcat zăpada în autospeciale și o transportăm în afara localității, în locurile indicate de către reprezentanții administrației locale.

Serviciile de deszăpezire includ:

  • Deszăpezit manual;
  • Împrăștiat manual, material antiderapant;
  • Pluguit (deszăpezit mecanizat);
  • Împrăștiat mecanizat, material antiderapant;
  • Încărcat și transportat zăpada.