Colectare deșeuri menajere și similare

Serviciul de colectare este planificat cu atenție pentru a minimiza congestionarea traficului, zgomotul și poluarea. Conducătorii autospecialelor sunt profesioniști, instruiți si politicoși, iar vehiculele de colectare a deșeurilor sunt sigure, eficiente și dispun de tehnologii de îmbunătățire a performanțelor de mediu.

Am investit foarte mult în personal, vehicule și tehnologii care, împreună, oferă programe de colectare a deșeurilor municipale de cea mai bună calitate și, în mod surprinzător, prestăm aceste servicii la prețuri accesibile, un alt beneficiu, pe care cu siguranță îl veți aprecia.

Putem colecta deșeurile menajere și similare pe următoarele fracții:

Atunci când este vorba de manipularea deșeurilor, noi știm cât este de important să o facem in condiții de siguranță. Folosim recipiente de calitate, fiabile, rezistente, sigure, potrivite tipului de deșeu pe care îl precolectați.

Când vine vorba de afaceri, indiferent de importanța sau obiectul de activitate al companiei tale, putem crea un program personalizat de preluare a deșeurilor, care va satisface nevoile tale respectând mediul înconjurător.

Noi știm că aveți posibilitatea de a alege, dar speranța noastră este că ne veți acorda încredere în ceea ce privește capacitatea noastră de a vă satisface toate așteptările, oferindu-vă servicii de calitate la prețuri competitive.