Colectare deșeuri din construcții și demolări

Știm că este treaba noastră să asigurăm serviciile de colectare a deșeurilor din construcții și demolări pentru a vă ajuta să rezolvați problemele, nu să vă încurcăm. De aceea avem grijă să respectăm locul în care vă desfăşurați activitatea.

Deșeurile din construcții și demolări sunt deșeuri generate din activitățile de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a imobilelor.

Deoarece acest tip de deșeu, ulterior colectării, urmează un flux de sortare diferit, dictat de tipul materialului din care este format deșeul, încurajăm precolectarea acestor deșeuri pe următoarele categorii:

Pentru evacuarea deșeurilor din șantiere, vă oferim soluții complete de colectare, transport, tratare și eliminare. Putem oferi, în regim de închiriere, recipiente dimensionate corespunzător nevoilor dumneavoastră, astfel:

Deşeurile provenite din construcţii ridică în continuare probleme în România, deoarece autorităţile locale nu pot controla fenomenul depozitelor ilegale: avem câmpuri pline de moloz şi alte resturi de materiale de construcţii. Depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor din construcții poate produce consecințe greu de remediat, iar recuperarea unui sol contaminat poate dura până la 30 de ani.